Kveitefiske

About this activity

Om denne aktiviteten

Opplev kveitefiske på Offersøy!

Nå kan du komme til Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd og bli med vår lokalkjente skipper på en fiskeopplevelse du vil huske lenge… I perioden 1. mai - 30. september tar vi imot grupper (minimum 4 personer) som vil oppleve kveitefiske.‍

Vi finner de beste områdene for kveitefiske

Kveitefiske er virkelig noe for seg selv! I tillegg til at kveita kan variere stort i størrelse vil det også være forskjell på når fisken biter best. Våre fiskeguider har god kjennskap til de beste fiskestedene for å fange kveite og hjelper deg å hale opp fangsten!

Når er det høysesong for kveitefiske?

Kveitefiske er på sitt beste fra mai til oktober. På denne tiden vil du kunne fange kveite på flere måter. Det vanligste å bruke ved kveitefiske er gjerne wobbler, jigg og agn. Kveite er noe av den største fisken som er mulig å få, og det er litt av en følelse å hale opp en kveite fra dypet.

Ta i bruk våre dyktige skippere

Ettersom det er store krefter i sving, er det også visse krav knyttet til kveitefiske. Om du aldri har fisket kveite før eller ikke er godt kjent med det vil du derfor kunne yte godt av lokalkunnskapen til våre guider og skippere. Før du vet ordet av det får du napp og da gjelder det å vite hvordan du skal ro fangsten i land!

Pris kr 1 495,- per person

‍Dette inngår i prisen.

  • 4 timers fisketur
  • havfiskestenger
  • flyteoveraller

Ta kontakt for mer info angående priser og bestilling så kan vi skreddersy et opplegg som passer for deg og dine venner!

Info / Bestilling

Offersøy Feriesenter

post@offersoy.no

www.offersoy.no

Tlf +47 769 33900

Book activity today!

Book

Bestill aktivitet i dag!

Bestill

Image gallery

Bildegalleri

No items found.

Video

Location

Adresse

Book activity today!

Book

Bestill aktivitet i dag!

Bestill