Havfiske på Offersøy

På Offersøy kan du oppleve et spennende havfiske fra mars til oktober. Du kan leie båt og dra ut på egen hånd, eller bli med vår lokalkjente fiskeskipper som er klar til å ta deg med ut til de beste fiskeplassene – med de største torskene. I tillegg kan du bli med på lofotfiske, skreifiske og kveitefiske. Andre fiskeslag du kan få er sei, lyr, hyse, steinbit, brosme, uer, sild og makrell. Har du en favorittstang tar du den med. Vil du leie fiskeutstyr, er det også mulig hos oss på Offersøy Feriesenter.

Fiskesesonger

Mellom 1. mars og 15. april, kan du bli med på avslutningen av Lofotfisket etter Lofotskreien, som er inne i Vestfjorden for å gyte. Om våren kan du oppleve et yrende vårtorskefiske og storseien som kommer opp på grunnene. Kommer du om sommeren eller høsten, kan du fiske alle de nevnte fiskeslagene, med tillegg av makrell i juli og august og sild utover seinhøsten.

Nattfiske

Om sommeren er det lyst hele døgnet hos oss. Å dra ut å fiske midt på natten er en opplevelse de aller fleste vil få med seg. At det napper godt er en ting, men å se soloppgangen bak fjellrekka i nord, er et minne for livet. Det bare må oppleves.

Andre nyttige tips

Vi leier ut meget fine fiskebåter, fiskeutstyr, flyteoveraller, m.m. I rensehuset har vi sløyeplass og filètbenker, fiskekasser og baljer til å ta med i båtene. Og fryseplass for innfrysing av fangsten som du vil ha med hjem. Ellers har vi utsalg av sener, pilker, sluker, gummimakk, oppheng, svivler, m.m. i kiosken.

Sikkerhet

Vi tar din sikkerhet på alvor. Eget fiskekart med viktig informasjon og god informasjon om vær og vind. I tillegg tilbyr vi enkel opplæring i bruk av båten, motoren og utstyret du leier av oss. Vi har alltid en redningsbåt tilgjengelig og vi er alltid tilgjengelig på nødtelefon hvis noe skulle gå galt.

Bestill aktivitet i dag!

Bestill