Ryktene om utrolige fiskeplasser og stor fangst i Lofoten er godt kjent verden rundt. Hvert eneste år strømmer det tilreisende fra alle verdens hjørner som ønsker å bli bedre kjent med Lofoten. Er du klar for å sette ryktene på prøve?

Den perfekte fiskeplassen i Lofoten

Først og fremst gjelder det å finne et godt område for fiske! På vår fiskeplass i Lofoten kan du dra ut på tur for å fiske både det ene og det andre. Vi er godt kjent med de fleste fiskeplassene og guider deg enkelt i den retningen du ønsker, om det så er for å fiske kveite, skrei, steinbit hyse eller annet!

Fra mars til oktober – hvert eneste år, kan du sammen oss i Offersøy Feriesenter oppleve en ny dimensjon av fisking.

Mellom 1. mars og 15. april, kan du bli med på avslutningen av Lofotfisket etter Lofotskreien, som er inne i Vestfjorden for å gyte.

Når våren kommer kan du oppleve et yrende vårtorskefiske og storseien som kommer opp på grunnene. For deg som tenker å besøke oss om sommeren eller høsten, kan du fiske alle de nevnte fiskeslagene, med tillegg av makrell i juli og august og sild utover senhøsten.

Lokalkjent skipper og masse fisk

Hos oss kan du enkelt leie båt og dra ut på egen hånd, eller bli med vår lokalkjente fiskeskipper som er klar til å ta deg med ut til de beste fiskeplassene – med de største torskene. I tillegg kan du bli med på lofotfiske, skreifiske og kveitefiske. Lofoten er rikt på fisk og kan også by på sei, lyr, hyse, steinbit, brosme, uer, sild og makrell.

Idyllisk fiske om natten

Midnattsola er virkelig med på å gjøre Lofoten til en av de desidert fineste fiskeplassene på jord!

Om sommeren er det lyst hele døgnet hos oss. Å dra ut å fiske midt på natten er en opplevelse de aller fleste vil få med seg. At det napper godt er en ting, men å se soloppgangen bak fjellrekka i nord, er et minne for livet. Det bare må oppleves.

Fiske med sikkerhet

Som fiske-gjest hos oss skal du kunne forvente at vi tar din sikkerhet på alvor. Du får eget fiskekart med viktig informasjon og god informasjon om vær og vind. I tillegg tilbyr vi enkel opplæring i bruk av båten, motoren og utstyret du leier av oss. Vi har alltid en redningsbåt tilgjengelig og vi er alltid tilgjengelig på nødtelefon hvis noe skulle gå galt.

Overnatting i nærheten av fiske

Offersøy ligger på ”sydspissen” av Norges største øy, Hinnøya og midt i naturskjønne Vestbygda, hvor vi tilbyr overnatting i rom, hytter, rorbuer, sjøhus og campingplass – Den perfekte fiskeplass for deg som vil ut å få napp! Vi tilbyr også kafe, restaurant, bar og møteromsfasiliteter.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om vår fabelaktige fiskeplass her i Lofoten!