Er du på utkikk etter et sted å oppholde deg i Lofoten? Her på Offersøy feriesenter har vi rorbuer, hytter, rom, sjøhus, campingplass og gjestehavn – så her er det bare å velge det som passer din reise best!

Våre mindre hytter i Lofoten

Vi har fem mindre hytter til disposisjon, alle med 2 soverom og 2-5 soveplasser. Inne i hyttene finner du stue, kjøkken og bad med dusj og WC. Dette er lyse og fine hytter, med godt utstyr tilgjengelig. Her kan du nyte en morgenkaffe ute på terrassen ved solsiden av kaia. Du finner også et utebord om du ønsker å spise et måltid, spille et spill eller sette deg ned for en hyggelig prat rundt bordet med reisefølget.

Lei et enkeltrom i vårt hovedbygg

I tillegg til våre hytter i Lofoten leier vi også ut enkelte rom i hovedbygget. Rommene har 1-2 sengeplasser. Vi har gjort det mulig å leie disse rommene som både hotellrom og camping rom. Hotellrom inkluderer da også frokost og oppredde senger, mens campingrommene holder det mer simpelt uten dette.

Vi har utleie av storhytte i Lofoten

Om du kommer med et større reisefølge har vi også en stor hytte du kan leie. Denne hytta har spiseplass til 8 personer. Dette er en lys og trivelig hytte med utemøbler ute på terrassen. Akkurat som i de mindre hyttene befinner også terrassen på den større hytta her i Lofoten seg på solsiden.

Lyst til å se flere steder du kan sove under oppholdet? Se alle våre overnattingsmuligheter her