Er det noe oss nordmenn liker i så er det hytter og kos og en tur til idylliske Nord-Norge er noe alle burde oppleve i løpet av sitt liv. Hos oss på Offersøy Feriesenter i Lofoten, finner du lekre og behagelige hytter perfekt for både store og små.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en av våre fine hytter i fantastiske omgivelser.

Vi på Offersøy er stolte av å kunne tilby fem store, lekre og behagelige hytter. Våre hytter har alt du trenger for å ha en fin ferie: 4-5 sengeplasser, stue, kjøkken og bad med dusj og WC.

Våre hytter er i tillegg utstyrt med behagelige utemøbler, slik at du kan nyte den lekre utsikten på best mulig måte.

Blanding av komfort, spenning og idyll

Her er det aktiviteter for alle sesonger for de eventyrlystne og rolige. Man kan blant annet gå turer i det vakre landskapet, fiske i havet, se på nordlyset eller slappe av på hytten i solveggen. Det er også mulighet for å leie båt ved vår egen marina.

En overnatting i våre hytter er den perfekte blandingen av komfort, spenning og idyll. Livet blir ikke bedre enn hyttelivet oppi nord.

Mer enn bare hytter

Når du bosetter deg på våre hytter er du i nærheten av en rekke spennende aktiviteter, uavhengig årstid. Vi byr på aktiviteter som havfiske, dykking, jakt, spekkhuggersafari, fjellturer, skjærgårdskurs, bygdesightseeing, skulpturlandskap nordland, stjerne og nordlysobservatorium, lekeplass, natursti, havrafting eller "øde-øy"- opphold, skattejakt eller en tur til Møysalen Nasjonalpark. Mulighetene er mange på Offersøy Feriesenter!

Du finner også kafe, restaurant, bar, møteromsfasiliteter og lekeplass for barna. Du vil ikke savne noe når du besøke oss.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre idylliske hytter!