Det finnes få ting i denne verden som er mer morsomt og spennende enn å havfiske i Lofoten. Man kan føle bølgene bevege seg under båten og nyte den lekre utsikten samtidig som man stadig får napp av store fisker. Det hender at man kan til og med skimte synet av en hval mens man fisker.

Å fiske i Lofoten er rett og slett en magisk opplevelse, og man vender tilbake med en deilig middag.

Fisk på kroken

Hos oss på Offersøy Feriesenter kan du leie fiskebåter for å fiske på egenhånd, eller bli med vår lokalkjente fiskeskipper. Under havfiske kan man få napp av flere forskjellige fisker, deriblant makrell, torsk, kveite og sei.

På Offersøy Feriesenter har vi alt du trenger for å sløye og oppbevare fisken din riktig, slik at du kan få en fantastisk middag flere kvelder.

Når er det best å fiske i Lofoten?

Mellom 1. mars og 15. april, kan du oppleve avslutningen av Lofotfisket etter Lofotskreien, som er inne i Vestfjorden for å gyte. Våren er kjent for sitt yrende vårtorskefiske og storseien som kommer opp på grunnene.

For deg som planlegger å besøke oss om sommeren eller høsten kan du fiske alle de nevnte fiskeslagene, i tillegg til makrell i juli og august, og sild utover senhøsten.

Havfiske døgnet rundt

Ettersom Lofoten ligger så pass langt Nord, kan man også her fint fiske på natten. Det blir aldri helt mørkt, og det er som regel vindstille og flere napp å få på nattes tid, for ikke å glemme den fantastiske soloppgangen man kan oppleve.

Alle fasiliteter i nærheten av fisken

Du trenger ikke å reise langt for fasilitetene når du besøker oss. På området finner du kafe, restaurant, bar og møteromsfasiliteter. Egen marina med båtutleie. Vi har også sykkel, kano og kajakkutleie dersom du ønsker flere aktiviteter enn bare havfiske.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en uforglemmelig opplevelse ute på havet.