Trives du i vakre og idylliske omgivelser? Føler du deg fri ute i naturen? I så fall er et besøk til Vesterålen det perfekte alternativet for deg og dine. Her på Offersøy Feriesenter tilbyr vi en rekke forskjellige type overnattinger tilpasset til deres behov.

Vi har nemlig flere campingplasser, rorbuer, hytter, enkeltrom, i tillegg til den lekre «blåhytta.»

Uansett om dere er et stort eller lite følge, har vi på Offersøy Feriesenter den overnattingen du trenger. Alle våre overnattingsmuligheter er utstyrt med det du behøver for å ha et behagelig og minnerikt besøk i vakre Vesterålen.

Siden 1982 har vi aktivt jobbet for å skape overnattingsmuligheter med all komfort som er nødvendig for å kunne slappe av og nyte livet når man er på ferie.

Et hav av aktiviteter å gi seg ut på

Under din overnatting hos oss vil du finne et hav av aktiviteter å gi seg ut på til ulike tider av døgnet, for både store og små. Her i Vesterålen kan man blant annet nyte spennende aktiviteter som fiske, dykking, jakt, spekkhuggersafari, fjellturer, skjærgårdskurs, bygdesightseeing, skulpturlandskap nordland, stjerne og nordlysobservatorium, lekeplass, natursti, havrafting eller "øde-øy"- opphold, skattejakt eller en tur til Møysalen Nasjonalpark. Det er også mulighet for å leie båt ved vår egen marina.

En overnatting hos oss er den perfekte blandingen av komfort, spenning og idyll. Du skal ikke kjede deg når du besøke oss i Offersøy Feriesenter!

Uansett hvordan du velger å bruke tiden din, kan vi garantere at du vil oppleve en uforglemmelig overnatting her i Vesterålen.

Ønsker du mer informasjon om Offersøy Feriesenter? Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med engasjerte gjester!