Er du på utkikk etter en luksuriøs ferie uten om det vanlige? Kanskje en ferie der man kommer i kontakt med tradisjon, natur og kultur? I så fall er en rorbuferie i Lofoten, det perfekte alternativet for deg og dine. Vi på Offersøy Feriesenter tilbyr fem lekre, koselige og moderne rorbuer på hele 60 m2.

Rorbuene ligger helt nede ved havet, der dere kan nyte utsikten på en solvendt kaiterrasse med behagelige utemøbler. Inne i rorbuene er det en lys og åpen stemning der man kan slå seg helt til ro når dagen er omme.

Et hav av aktiviteter å gi seg ut på

På rorbuferie hos oss finner du blant annet et lite lysthus med grillplass, ei vedfyrt badstuehytte og en jacuzzi. Her kan du kose deg i lag med familie, venner eller kollegaer i koselige omgivelser. Det finnes også flere morsomme aktiviteter man kan gi seg ut på når man er på rorbuferie her i Vesterålen og Lofotens idylliske landskap. Du kan blant annet dra på fisketur med båter du kan leie i nærheten av rorbuene.

En tradisjonsrik ferie

I gamle dager ble rorbuer brukt som varme boliger for fiskere som kom til steder oppi nord, som Lofoten og Vesterålen, under fiskesesongen. Det var nemlig i rorbuer de brukte all tiden sin når de ikke var ute på sjøs, blant annet for å spise og sove.

På Offersøy Feriesenter er vi stolte av å gi en ny vri til denne tradisjonsrike boligformen.

Her kan du komme i kontakt med gammel rorbutradisjon samtidig som du er i komfortable og vakre omgivelser.