Er du på utkikk etter en eksotisk, spennende og behagelig ferie? Liker du å oppleve naturen på alternative måter, for eksempel med camping? I så fall er Offersøy Feriesenter det perfekte stedet for deg og dine. Helt øst i Lofoten og på sydspissen av Vesterålen finner du Offersøy Feriesenter som tilbyr campingplass til ca. 50 vogner/bobiler/telt og 40 strømplasser.

Offersøy er et spennende feriested i helt spesielle, eksotiske maritime omgivelser, hvor familien og vennekretsen kan finne ro og fred, eller opplevelser og uforglemmelige eventyr.

Mens man camper her i Vesterålen skal man selvfølgelig også føle seg ren og vel. Derfor har vi på Offersøy Feriesenter lagt til rette for sanitæravdeling med vannpost, dusjer, toaletter og vaskerom.

Perfekt campingferie for deg og dine

Ta med familie, venner eller kollegaer på en magisk campingtur i en idyllisk natur. Når dere besøker oss vil dere raskt finne ut at vi byr på langt mer enn bare camping. Her kan dere gi dere ut på flere morsomme aktiviteter, både sommer, høst og vinter. Her i Vesterålen kan man blant annet fiske, gå vakre fjellturer, se nordlys, og masse mer! Det er også mulighet for å leie båt ved vår egen marina. Vi har også sykkel, kano og kajakkutleie

Hvis man vil ta det med ro og nyte den vakre utsikten utenfor sin egen campingplass er det selvfølgelig også lov!

Camping med mange overnattingsmuligheter På vår campingplass kan du overnatte i flotte og moderne rorbuer, hytter, rom og sjøhus. Utstyrt med alle fasiliteter du måtte behøve for å kunne nyte komforten og idyllen hos oss i Offersøy Feriesenter.

Ta med familie og venner på minnerike og deilige matopplevelser, med nydelig fisk og ferske råvarer. Å dra på camping hos oss er virkelig en uforglemmelig opplevelse, for både store og små.