I Lofoten er det et hav av aktiviteter man kan gi seg ut på, og fisking er selvfølgelig en av dem. Hos oss på Offersøy Feriesenter er det mulighet for båtutleie av gode fiskebåter.

Vi leier også ut diverse fiskeutstyr slik at du kan få en god fiskeopplevelse. Vi er nøye med å gi god informasjon om vær og vind og opplæring i bruk av båten, slik at du kan føle deg trygg ute på havet og samtidig få så mange fisk som mulig.

Ettersom vi stiller med båtutleie stiller vi selvfølgelig også med sløyeplass og filletbenker, fiskekasser og baljer til å ta med i båtene.

Ofte kan man få så mye fisk at man rett og slett ikke klarer å spise alt, og da stiller vi selvfølgelig også med fryseplass.

Når er det best å fiske i Lofoten?

Mellom 1. mars og 15. april, kan du oppleve avslutningen av Lofotfisket etter Lofotskreien som er inne i Vestfjorden for å gyte. Vårparten er kjent for sitt yrende vårtorskefiske og storseien som kommer opp på grunnene.

Om sommeren og høsten kan du fiske alle de nevnte fiskeslagene, i tillegg til makrell i juli og august, og sild utover senhøsten.

Båtutleie døgnet rundt

Ettersom lokasjonen til Lofoten ligger langt i Nord, går solen aldri ned for glade fiskere. På sommeren blir det aldri helt mørkt og dere kan fint fiske på natten.

Din trygghet er viktig for oss

Ta en tur innom marinaen for å se hva vi har av båtutleie og vi kan garantere at vi har den båten som er perfekt for deg og ditt behov. I tilfelle det skulle skje et uhell har vi også alltid en redningsbåt tilgjengelig.

Det er viktig for oss at du har det gøy samtidig som du føler deg trygg!