Offersøy Feriesenter

Gjestehavn

Vi kan tilby båtplasser ved kai og flytebrygge på Offersøy. Innseilingen til havna kan skje fra øst, ved Skarvhausen Fyr – eller fra vest, ved Svartoksen Fyr. 

Dybde i havna, ca 4 meter på lavvann (OBS. Noen farlige undervannskjær mot vest/foran rorbuer, kun 0.5 meter dybde på lavt lavvann). Ved sør/sørvest kuling, kan det bli mye vind og oppgang i havna.

Tilgang på landstrøm, vann og søppeloppsamling på kaia. Grillplass og badstuhytte i umiddelbar nærhet.

Offersøy Feriesenter tilbyr rom, hytter, rorbuer, sjøhus og campingplass. Kafe og restaurant ca, 120 meter fra kaia. Kiosk, dusjer/toaletter og vaskerom på anlegget. Populær lekeplass, natursti, fine friluftsområder og gode fiskeplasser.

Avstand til dagligvarebutikk med apotekutsalg, bensin, diesel og gassutsalg, ca 2,5 km.

Nyheter

Julebord 8. desember

Tiden er inne til å begynne å tenke på HØSTENS STORE UTSKEIELSE I MATVEIEN! Vi inviterer dere til å innta Årets Julebord på Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd. 

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Pinsen 2018

Vi har åpent hver dag i pinsen. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i pinsen.