Offersøy Feriesenter

Offersøy - kystperlen i Lødingen Vestbygd

Offersøy ligger midt i ville, vakre Vestbygd, på ”sydspissen” av Norges største øy, Hinnøya, og med et mektig 360 graders panorama, som kan ta pusten fra noen og enhver. I øst ligger Narvik 150 km unna. I vest ser vi lofotfjellene som majestetisk stuper ned i Vestfjorden. Og i sør og sørøst skuer vi imot Hamarøya og Stetind – Norges nasjonalfjell, som reiser seg 1372 meter rett opp av Tysfjorden.

Å komme til Offersøy er nesten som å komme hjem. God mat og atmosfære og et fint miljø, samt vår hyggelige betjening, vil du huske lenge etter besøket. Vi er her for din del og vi vil at du skal trives hos oss!

Offersøy ligger midt i Lødingen Vestbygd, 30 km fra Kanstad på E-10, til/fra Lofoten og Vesterålen. Kjør Rv 837 Kanstad – Rinbø - Offersøy. Det er 40 km til Lødingen. 80 km til Sortland. 110 km til Harstad og til Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes. 180 km til Narvik. 320 km til Kiruna.

N68.31

E15.64

Vi har egen minibuss og har mulighet til å hente grupper på Evenes flyplass. Ta kontakt for mer info.

Nyheter

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.

Julebord 8. desember

Tiden er inne til å begynne å tenke på HØSTENS STORE UTSKEIELSE I MATVEIEN! Vi inviterer dere til å innta Årets Julebord på Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd.