Nordlys over Vestfjorden

"Linken" Observatorium & Utkikkstårn på Offersøy

Dette er vårt nyeste opplevelsestilbud til gjestene. ”Linken” observatorium & utkikkstårn ligger på en høyde, ca 200 meter fra feriesenteret. I denne nyrestaurerte sambandslinken etter Forsvaret, kan vi for det første tilby et fantastisk utsyn – 360 grader rundt! Lofotfjellene eller Lappen. Strandstinden eller Ofotfjorden. Stetinden – Norges Nasjonalfjell – og Tysfjorden. Og Tilthornet, Tranøy Fyr og Hammarøyfjellene! Alt kan beskues herfra – bedre enn fra noe annet sted på Offersøy! 

Vanlig kikkert, teleskopkikkert og stjernekikkert er tilgjengelig i utkikkstårnet. I tillegg monterer vi relevant naturinformasjon i lokalet, slik at opplevelsen også kan bli meget lærerik.

Fantastisk natur i Lødingen Vestbygd

”Linken” kan også brukes som et meget spesielt møterom, eller til forskjellige events. I tillegg finnes en liten leilighet med mulighet for overnatting og selvhusholdning.

Nyheter

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.