Nordlys over Vestfjorden

"Linken" Observatorium & Utkikkstårn på Offersøy

Dette er vårt nyeste opplevelsestilbud til gjestene. ”Linken” observatorium & utkikkstårn ligger på en høyde, ca 200 meter fra feriesenteret. I denne nyrestaurerte sambandslinken etter Forsvaret, kan vi for det første tilby et fantastisk utsyn – 360 grader rundt! Lofotfjellene eller Lappen. Strandstinden eller Ofotfjorden. Stetinden – Norges Nasjonalfjell – og Tysfjorden. Og Tilthornet, Tranøy Fyr og Hammarøyfjellene! Alt kan beskues herfra – bedre enn fra noe annet sted på Offersøy! 

Vanlig kikkert, teleskopkikkert og stjernekikkert er tilgjengelig i utkikkstårnet. I tillegg monterer vi relevant naturinformasjon i lokalet, slik at opplevelsen også kan bli meget lærerik.

Fantastisk natur i Lødingen Vestbygd

”Linken” kan også brukes som et meget spesielt møterom, eller til forskjellige events. I tillegg finnes en liten leilighet med mulighet for overnatting og selvhusholdning.

Nyheter

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!