4-dagers program

Dag 1: Ankomst, innsjekking, informasjon, bli kjent med hverandre og deilig middag om kvelden. Innføring i Skulpturlandskaps-prosjektet og en kveldstur til «vår» skulptur Øye i Sten på Hustad Gård, 15 km fra Offersøy.
Dag 2: Frokost. Busstur til Vesterålen. Vi besøker Sortland (Havsøyet og Den Blå Byen), Bø (Mannen fra Havet) og til Myre & Nyksund (Etterbilder). Rusletur i det gamle fiskeværet før vi setter kursen hjem til Offersøy. Middag om kvelden med tid til refleksjoner…
Dag 3: Frokost. Busstur til Lofoten. Vi stopper i Svolvær og besøker Lofoten Kunstnersenter, før vi drar videre til skulpturen (Uten tittel). Vi besøker også Henningsvær og Galleri Lofotens Hus. Middag om kvelden med tid til refleksjoner… 
Dag 4: Frokost. Avreise/busstransfer til Evenes Flyplass. Underveis stopper vi i Skånland (ser skulpturen Sju magiske punkter) som blir siste skulpturbesøk på denne reisen. Individuell avreise fra Evenes, eller med egen bil fra Offersøy.

PRIS: 
Kr 7150 pr person i dobbeltrom på motellet eller i hytte/rorbu. 
Kr 7750 pr person i enkeltrom på motellet eller i hytte/rorbu.

BETINGELSER: 
Sesong; 15. februar – 15. juni og 15. august – 15. november. Minimum 10 personer pr gruppe. Regler for bestilling/avbestilling, betaling, m.m. i hht. våre generelle betingelser.

Nyheter

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.