Møysalen

Fjellturer med Offersøy Feriesenter som base

På Offersøy Feriesenter kan du bo godt og samtidig oppleve flotte fjellturer i ville, vakre Vestbygda. Her finner du forskjellig turterreng, fra det kystnære kulturlandskapet til det mer kystalpine fjellandskapet. Vi har gode turkart, merka turløyper og mange forslag til små, koselige kveldsturer – eller til lange, utfordrende fjellturer hvor du kan føle og kjenne naturen på sitt aller fineste. Familievennlig område.

Møysalen

Med Offersøy Feriesenter som base, er det mulig å oppleve Møysalen Nasjonalpark innerst i Øksfjorden. Dette er en ny og liten nasjonalpark, men med et storslagent kyst-alpint landskap med høye, alpine fjell, frodige lauvskoglier og åpne fjorder.

Nyheter

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.