Møysalen

Fjellturer med Offersøy Feriesenter som base

På Offersøy Feriesenter kan du bo godt og samtidig oppleve flotte fjellturer i ville, vakre Vestbygda. Her finner du forskjellig turterreng, fra det kystnære kulturlandskapet til det mer kystalpine fjellandskapet. Vi har gode turkart, merka turløyper og mange forslag til små, koselige kveldsturer – eller til lange, utfordrende fjellturer hvor du kan føle og kjenne naturen på sitt aller fineste. Familievennlig område.

Møysalen

Med Offersøy Feriesenter som base, er det mulig å oppleve Møysalen Nasjonalpark innerst i Øksfjorden. Dette er en ny og liten nasjonalpark, men med et storslagent kyst-alpint landskap med høye, alpine fjell, frodige lauvskoglier og åpne fjorder.

Nyheter

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!