Dykking

Dykking

Vi kan tilby en spennende dykkerferie på Offersøy. I skjærgården finner vi mange fiskeslag, gamle vrak og en spennende undervannsvegetasjon. 

Allerede i februar – mars starter dykkersesongen. Sjøen er krystallklar og sikten er meget god på denne tiden. Våren, sommeren og høsten kan også by på fine dykkeropplevelser. Hvis du kommer i november – desember og vil svømme og dykke med spekkhoggere, er du garantert et minne for livet.

Offersøy Feriesenter er mye brukt av dykkerklubber, til nybegynneropplæring, weekendturer og ferieturer. I gammelbrygga har vi base for alle aktivitetene. Her finnes strøm, vann, vaske og tørkemuligheter, egen luftkompressor til fylling av flasker og forskjellige utleiebåter til dykkerturer i skjærgården.

Nyheter

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.