Dykking

Dykking

Vi kan tilby en spennende dykkerferie på Offersøy. I skjærgården finner vi mange fiskeslag, gamle vrak og en spennende undervannsvegetasjon. 

Allerede i februar – mars starter dykkersesongen. Sjøen er krystallklar og sikten er meget god på denne tiden. Våren, sommeren og høsten kan også by på fine dykkeropplevelser. Hvis du kommer i november – desember og vil svømme og dykke med spekkhoggere, er du garantert et minne for livet.

Offersøy Feriesenter er mye brukt av dykkerklubber, til nybegynneropplæring, weekendturer og ferieturer. I gammelbrygga har vi base for alle aktivitetene. Her finnes strøm, vann, vaske og tørkemuligheter, egen luftkompressor til fylling av flasker og forskjellige utleiebåter til dykkerturer i skjærgården.

Nyheter

Julebord 8. desember

Tiden er inne til å begynne å tenke på HØSTENS STORE UTSKEIELSE I MATVEIEN! Vi inviterer dere til å innta Årets Julebord på Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd. 

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Pinsen 2018

Vi har åpent hver dag i pinsen. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i pinsen.