17 fots skjærgårdsjeeper

Båtutleie

Vi har et stort utvalg av åpne båter med påhengsmotor. Fra 16 fot med 25 hk motor til 17,5 fot skjærgårdsjeep med 50 hk motor. Båtene er meget godt egnet og utstyrt for havfiske og skjærgårdsturer i farvannet utenfor Offersøy. Alle skjærgårdsjeepene har fastmontert ekkolodd og noen er også utstyrt med GPS/kartplotter. Ellers kan fiskeutstyr, flyteoveraller og annet utstyr leies.

Båtutleie

I tillegg tilbyr vi utleie av 27 fots båt m/skipper. Denne båten har god dekksplass og kabin. Stødig og god båt som er ypperlig for havfiske eller sightseeingturer.

NB 27PRO

I gammelbrygga har vi rensehus med frysemuligheter til leie. Egen utsettingsrampe for private båter. Båtplass ved flytebrygge kan også leies. Ta kontakt med personale i resepsjon/kafè før bruk.

Nyheter

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!

Julehilsen

Nok en flott sesong på Offersøy Feriesenter er over og vi har begynt å se frem mot 2019.

Julebord 8. desember

Tiden er inne til å begynne å tenke på HØSTENS STORE UTSKEIELSE I MATVEIEN! Vi inviterer dere til å innta Årets Julebord på Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd.