17 fots skjærgårdsjeeper

Båtutleie

Vi har et stort utvalg av åpne båter med påhengsmotor. Fra 16 fot med 25 hk motor til 17,5 fot skjærgårdsjeep med 50 hk motor. Båtene er meget godt egnet og utstyrt for havfiske og skjærgårdsturer i farvannet utenfor Offersøy. Alle skjærgårdsjeepene har fastmontert ekkolodd og noen er også utstyrt med GPS/kartplotter. Ellers kan fiskeutstyr, flyteoveraller og annet utstyr leies.

Båtutleie

I tillegg tilbyr vi utleie av 27 fots båt m/skipper. Denne båten har god dekksplass og kabin. Stødig og god båt som er ypperlig for havfiske eller sightseeingturer.

NB 27PRO

I gammelbrygga har vi rensehus med frysemuligheter til leie. Egen utsettingsrampe for private båter. Båtplass ved flytebrygge kan også leies. Ta kontakt med personale i resepsjon/kafè før bruk.

Nyheter

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!